Ново издателство с мисия: "Ева и Мария" и магическо приключение с историята на "Кай водното конче"

Новини
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Издателство "Ева и Мария", основано през юни месец тази година, публикува първата си детска приказка в рими - "Кай водното конче".

Луксозното издание е дело на две талантливи дами - Ева Иванова, позната на публиката с псевдонима Ами Тола и илюстраторката Мария Найдекова. Историята на Кай ще докосне сърцето на вашето дете, разкривайки му тайните на света и пътя къв себеопознаването.

Печатът на луксозното издание с твърди корици е дело на "Виктория Принт".


Кой стои зад издателство "Ева и Мария"?

Ева и Мария са писател и художник с богато въображение, които правят така, че приказките да оживяват.


Коя е Ева?
Ева или Ами Тола е писателка, поетеса, драматург, автор на редица пиеси за деца и възрастни, има издаден роман и наръчник за копирайтъри. Родена в Казанлък, Ами Тола  живее и твори в Бургас. Още като дете заминава с родителите си за Канада и заживява между два физически свята – този на Северна Америка и този на спомените ѝ за детството и роднините ѝ в България.

 Коя е Мария?
Мария е дизайнер и илюстратор с дългогодишен опит. Определя себе си като нежна, мила и всеотдайна. Обича живота и обича да го живее бавно, за да му се наслаждава напълно. Мария е щастлива и нарича това свое състояние – осъзнат избор. Мария е вдъхновяваща вълшебница, съпруга и майка на прекрасната Галатея, която е и най-голямото й вдъхновение.