25
Вт, Юни
0 Нови статии

„Къде отива боклукът“ от ИК Ракета

От издателствата
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Книга с мисия към опазване на природата

Издателство Ракета представя на българската аудитория книга с кауза, насочена към опазване на околната среда. „Къде отива боклукът“ (автор Джес Френч) е издание пълно с любопитни факти, свързани с видовете замърсяване, земната атмосфера, ресурсите, с които нашата Планета разполага, както и още много въздействащи примери, които са от огромно значение за запазване на екоравновесието.

В наши дни хората произвеждат повече отпадъци откогато и да е било и планетата ни страда. Искрено вярвам, че ако всички бяха наясно колко вреден е боклукът им за планетата, щяха да предприемат мерки, за да променят това. Надявам се, че като разпространяваме информация по въпроса, ще успеем да предотвратим щетите, причинени от отпадъците и ще превърнем света ни в по-приятно и чисто място, на което всички да се наслаждаваме. Добрата новина е, че за голяма част от проблемите ни с боклука има простички решения, а силата да внесем положителна промяна, е в наши ръце“,

споделя авторката Джес Френч

От страниците на книгата всяко дете, а и не само, ще научи освен какво се случва с нещата, които изхвърляме, но и какви са последиците от това.

Ще открие съвети, които ще му подскажат как самото то може всеки ден да допринася за една по-чиста среда.

Ще прочете една приказка, която не започва никак добре, но за сметка на това носи поуката, че не е задължително да сме пораснали възрастни, за да станем герои, които спасяват планетата. Дори най-малките имат силата да променят нещата към по-добро.

Къде отива боклукът?“ показва, че не е задължително да сме пораснали възрастни, за да станем герои, които спасяват планетата. Дори най-малките имат силата да променят нещата към по-добро.

 

Използвайте КОД MODARTS и купете книгата директно оттук: